Thursday, April 24, 2014

Koleksi Maple Leaves

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pengunjung blog saya. Lama tak bersiaran berkongsi koleksi pinggan mangkuk lama. Hari ni nak kongsikan koleksi daun maple. Dah lama kumpul set ni sebenarnya, dah hampir 6 tahun dapat cuma sugar pot saja baru-baru ni saya miliki. yang terawal saya dapat teko bulat tu, beli online, lepas tu cawan mulut lebar, teko aladin dan yang terakhir sugar pot nya. Terima kasih buat kawan-kawan sehobi yang membantu untuk mendapatkannya terutama masa nak dapatkan teko aladin. Bentuk cawan yang lain-lain pun saya ada juga seperti A shape, bentuk loceng dan jenis kopitiam tapi tak sempat nak cari untuk "shooting" bersama...hehe...cukuplah perkongsian untuk set aladin dulu. Sekarang ni misi mencari creamer jar nya pula...harap adalah rezeki. Ok, sampai disini saja, jumpa lagi di lain entry...layan gambar-gambar di bawah ya...



Wednesday, April 23, 2014

Almari Sisi Kecil - SOLD

Sebelum dibaikpulih

Selesai kerja menggosok

Siap sepenuhnya




Almari sisi kecil ini bersaiz 28" tingg, 20" lebar dan 15" lebar sisi. Almari telah dijual kepada orang Alor Setar. Terima kasih.

Tuesday, April 22, 2014

FOR SALE : TEKO BULAT BUNGA KANG KUNG

SAIZ BESAR, STANDARD
HARGA DISKAUN. HARGA ASAL RM70

DISKAUN RM50 SEBIJI TAK MASUK POS

BOOKING 3 HARI
BERMINAT, SMS/WHATSAPP 0175606196

SIDE DRAWER PENCIL LEG - SOLD

SEBELUM

SELEPAS


Monday, April 21, 2014

FOR SALE : TEASET ROS HITAM

CONDITION CANTIK
1 TEKO ALADIN DAN 5 PASANG CAWAN MULUT LEBAR RM300 TAK MASUK POS
JIKA BELI BERASINGAN :,
TEKO ALADIN - RM180 SEBIJI
CAWAN MULUT LEBAR - RM30 SEPASANG

BOOKING 3 HARI
BERMINAT, SMS/WHATSAPP 0175606196

FOR SALE : CAWAN MULUT LEBAR DAUN MAPLE

TANPA PIRING, CONDITION CANTIK
4 BIJI RM60 TAK MASUK POS

BOOKING 3 HARI
BERMINAT, SMS/WHATSAPP 0175606196

FOR SALE : JUG LAMA BIRU

CONITION CANTIK
SEBIJI SAJA
RM40 TAK MASUK POS

BERMINAT, SMS/WHATSAPP 0175606196

FOR SALE : PERIUK PENGUKUS ENAMEL/AYAN



CONDITION ADA BEBERAPA TEMPAT TERDAPAT CIP.
MASIH CANTIK DAN TIADA BOCOR
RM30 TAK MASUK POS

BOOKING 3 HARI
BERMINAT, SMS/WHATSAPP 0175606196

Tuesday, April 8, 2014

FOR SALE : SIDEBOARD RETRO

Sebelum dibaikpulih

proses dibaikpulih

siap sepenuhnya




TINGGI 37", LEBAR 4', LEBAR SISI 14"

HARGA, RM TERMASUK PENGHANTARAN KE SELURUH SEMENANJUNG MALAYSIA SAHAJA

SOLD

BOOKING 3 HARI
BERMINAT BOLEH HUBBUNGI/SMS/WHATSAPP 0175606196

Tuesday, April 1, 2014

FOR SALE : TUREEN BUNGA KANGKUNG


SAIZ BESAR, 8"
RM TAK TERMASUK POS

SOLD

BOOKING 3 HARI
BERMINAT, SMS/CALL/WHATSAPP 0175606196